Četvrtak, 28/09 - Fudbal, Grčka, Super League
28/09AEK Atina vs AtromitosUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
8 / 10 Ulog
27/09/2023 22:10
U okviru 6. kola Super lige Grčke aktuelni šampion AEK će dočekati Atromitos. Meč je na programu u četvrtak od 20 časova.
AEK

Uspio je AEK u prošloj sezoni da preotme titulu ekipi Panatinaikosa u zadnji par kola. Šampion Grčke je u kvalifikacijama za Ligu Šampiona eliminisan od Antverpa pa su se morali zadovoljiti grupnom fazom Lige Evrope. Upravo su u prošli četvrtak odigrali meč prvog kola protiv Brajtona u gostima i neočekivano priredili iznenađenje i slavili rezultatom 2:3. U prvenstvu su do sada odigrali 4 meča, dva manje od glavnih rivala, i osvojili ukupno 8 bodova a vrijedi istaći da su ostali neporaženi u meču sa Olimpijakosom ali i da su u poslednjem kolu savladali Panatinaikos u gostima sa 1:2.

Atromitos

Gost teško da može očekivati pretjerano dobar rezultat na gostovanju u žuto crnom dijelu Atine. Oni su do sada, isto kao i AEK, odigrali tek 4 utakmice. Od mogućih 12 osvojili su samo 2 boda, u remijima sa Volosom i Kritom u poslednja dva kola. U prva dva kola su poraženi od Olimpijakosa i Kifisijasa te tako sa trenutnim bilansom zauzimaju pretposlednje mjesto na tabeli. U oba prošlogodišnja meča slavio je AEK i to identičnim rezultatom 0:1, pa tako ni ovoga puta ne treba očekivati veliki broj golova na meču.

Prijedlog

Apsolutni favorit na ovom meču je očekivano ekipa AEKa. Ne sumnjamo da će domaći upisati nova 3 boda i tako potvrditi pobjedu koju su ostvarili u prethodnom kolu protiv Panatinaikosa, ali mislimo da nećemo gledati neki pretjerano efikasan meč, pa je naš prijedlog igra 0-3 gola po kvoti 1.55 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.