Subota, 30/09 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
30/09Hajdenhajm vs Union BerlinUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
28/09/2023 10:28
Neočekivano, Union je upao u krizu i vezao četiri neuspeha. Priliku da prekine taj niz ima u duelu sa debitantom u ligi. Meč u Hajdenhajmu igra se u subotu u 15.30.
Hajdenhajm

Već na početku su novajlije saznale kako je teško igrati u Bundesligi. Hajdenhajm je napokon uspeo da se dokopa elite i videćemo može li da se etablira kao stalni član društva najboljih. Posle pet odigranih kola teško je odgovoriti na to pitanje. Imaju četiri boda na kontu, jednom su pobedili, jednom remizirali i tri puta su teren napuštali pognute gleve. Jedini trijumf Hajdenhajm je ostavrio na prethodnom meču pred svojim navijačima kada su pobedili Verder sa 4:2. Ipak, najprijatnije su iznenadili nerešenim rezultatom na gostovanju u Dortmundu kada su na Signal Iduna Parku odigrali 2:2. U prošlom kolu su poraženi od Bajera u Leverkuzenu sa 4:1, ali se tako nešto i očekivalo.

Union Berlin

Nemački predstavnik u Ligi šampiona dobro je započeo sezonu ali nam se čini da polako počinju da plaćaju ceh tankom rosteru. Igranje u Bundesligi iziskuje velike napore, međutim Berlinci su se na to navikli pretodne četiri sezone od kada su deo elite, ali ove jeseni po prvi put igraju i najkvalitetnije evropsko takmičenje, a već na startu morali su na noge slavnom Realu na Santjago Bernabe. Dobro su se držali u Madridu i poklekli su tek u 90. minutu. Šansu da osvoje prve bodove u Ligi šampiona imaće već u utorak kada im u goste, meč će biti igran na Olimpijskom stadionu, dolazi portugalska Braga. U prvenstvu imaju tri uzastopna poraza i to mora da zabrine. Gubili su od Lajpciga i Hofenhajma na svom terenu, dok su poraženi i na gostovanju u Volfsburgu.

Predlog

Union je tek na 10. mestu, što je najlošiji plasman za ovaj tim još od sezone kada su debitovali u Bundesligi. Ne sumnjamo da se izvići iz ovog teškog perioda, ali ako on potraje pitanje je da li mogu da uhvate priključak sa vodećim timovima. U Hajdenhajmu su favoriti ali ovaj tim igra bez pardona i protiv mnogo poznatijih ekipa nego što je Union i svašta je moguće. Naš predlog su golovi, verujemo da će ih biti barem tri ukupno. Za 3+ kvota je 1.81 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.