Subota, 30/09 - Fudbal, Italija, Serija A
30/09Lecce vs NapoliDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
28/09/2023 16:34
Italijanska Serija A nam je do sada donela dosta uzbuđenja, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Lećea i Napolija. Početak ovog susreta je zakazan za 15 časova.
Leće

Fudbaleri Lećea igraju fantastično na startu ove sezone, a tek u prošlom kolu je ova simpatična ekipa doživela svoj prvi poraz u šampionatu, i to na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Juventusa, kada je bilo 1:0.
U ovom trenutku se Nikola Krstović i drugari nalaze na sjajnom šestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i petoplasirani Napoli koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Leće ostvario tri trijumfa.

Napoli

Napoli nije na najbolji mogući način započeo ovogodišnje izdanje italijanske Serije A, pošto se aktuelni šampion Italije u ovom trenutku nalazi tek na petom mestu na tabeli.
Ipak, deluje da stvari polako ali sigurno idu na bolje, a najbolja potvrda svega toga se videla u prošlom kolu kada su Napolitanci na svom stadionu demolirali ekipu Udinezea, pošto je taj susret završen rezultatom 4:1.
U gostima je do sada Napoli ostvario jedan trijumf, uz dva remija.

Naš predlog

Leće igra sjajno na početku prvenstva i očekuje se da ova ekipa sa istom praksom nastavi i na ovom susretu, dok Napoli želi da nakon pobede nad Zebrama iz Udina slavi i protiv Lećea, pa je nekako možda i najrealnije da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.