Subota, 30/09 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
30/09Mančester Junajted vs Kristal Palas1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
28/09/2023 17:12
Za vikend su na programu novi mečevi najkvalitetnije lige na svetu, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Mančester Junajteda i Kristal Palasa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Mančester Junajted

Od Junajteda smo svi daleko više očekivali na startu ovogodišnjeg izdanja engleske Premijer liga, a trenutno je situacija takva da se tim sa Old Traforda nalazi na devetom mestu na tabeli uz devet osvojenih bodova.
To je za čak devet bodova manje u odnosu na prvoplasirani Mančester siti, koji je za sada maksimalan.
U prošlom kolu su izabranici Erika Ten Haga konačno ostvarili jedan trijumf, i to na strani kod Barnlija kada je bilo 0:1.

Kristal Palas

Primarni cilj Kristal Palasa će naravno i ove sezone biti opstanak u društvu najboljih, a ako stvari posmatramo na taj način deluje da svi navijači ovog tima imaju razloga za zadovoljstvo.
U ovom trenutku se klub iz Londona nalazi na desetom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na Mančester Junajted, kod koga ova ekipa i ide u goste.
U prošlom kolu je Kristal Palas remizirao na svom terenu protiv Fulama, a taj duel je završen bez pogodaka.

Naš predlog

Vreme je konačno i za jednu dobru partiju Junajteda na domaćem terenu, a generalno, Kristal Palas ne slovi za ekipu koja se baš najbolje snalazi na strani, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.