Petak, 29/09 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
29/09Šefild Venzdej vs Sanderlend1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
28/09/2023 23:32
Deveto kolo engleskog Čempionšipa nam donosi duel između Šefild Venzdeja i Sanderlenda, koji je na programu u petak od 21 čas.
Šefild Venzdej

Klub koji je prošle godine završio među šest najboljih ekipa Čempionšipa i plasirao se u plejof za ulazak u Premijer ligu, se za samo par mjeseci srozao na samo dno tabele. Ekipa Šefilda je na 8 odigranih utakmica osvojila samo 2 boda i uz to upisala čak 6 poraza! Trenutno su jedini tim u Čempionšipu koji nema pobjedu u dosadašnjem dijelu sezone. U poslednjem kolu su deklasirani u gostima kod Svonsija rezultatom 3:0 pa će i u ovom meču teško izvući bodove protiv izuzetno dobre i borbene ekipe Sanderlenda.

Sanderlend

I Sanderlend je veoma loše otvorio novu sezonu. U prva tri meča su upisali isto toliko poraza i činilo se da će ovo biti jedna veoma teška sezona za njih. Međutim od tog poraza u drugom kolu protiv ekipe Prestona, Sanderlend je nanizao 5 mečeva bez poraza, uz čak 4 pobjede. Taj niz su prekinuli u prošlom kolu pošto su poraženi na domaćem terenu od ekipe Kardifa (0:1).  Sa trenutno 13 osvojenih bodova nalaze se na visokom petom mjestu tabele.

Prijedlog

Ekipa Šefilda je po svemu do sada prikazanom najozbiljniji kandidat za ispadanje iz lige, dok je Sanderlend posle uvodne konfuzije počeo da igra onako kako treba. Prema tome naš prijedlog čista dvica, po kvoti 2.25 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.