Subota, 30/09 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
30/09Rendžers vs AberdinDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
29/09/2023 19:57
Sedmo kolo škotskog šampionata donosi nam zanimljiv duel između Rendžersa i Aberdina. Duel ove dvije ekipe je zakazan za subotu od 16 časova.
Rendžers

Nije Rendžers uspio da se kvalifikuje u Ligu šampiona, pošto ih je u plejofu eliminisao holandski PSV. Međutim da stvar bude gora po njih i u nacionalnom šampionatu im ne ide baš tako glatko. Poraženi su od najljućeg rivala Seltika na domaćem terenu 0:1 što automatski znači da je dosadašnji tok sezone neuspiješan. Još kad se na to doda i činjenica da upravo za Seltikom zaostaju 4 boda, jasno je da će Rendžers u ovom meču morati upisati sva tri boda, kako ne bi dodatno sebi komplikovao sudbinu.

Aberdin

Uspio je Aberdin da se posle dosta godina vrati u Evropu. Prvi meč grupne faze Lige konferencija odigrali su prošlog četvrtka u Frankfurtu protiv ekipe Ajntrahta. Iako su poraženi 2:1, pokazali su veoma solidnu igru što im može biti ohrabrenje i u ovom meču. Do sada su odigrali 6 mečeva u prvenstvu i osvojili samo 5 bodova, što je ispod svih očekivanja sa starta sezone. Međutim u prošlom kolu su upisali prvu pobjedu i tako nagovjestili bolju formu, koja će morati biti potvrđena protiv nimalo lakog protivnika.

Naš prijedlog

Iako je Rendžers apsolutni favorit u ovom meču, mišljenja smo da će Aberdin biti sposoban da postigne makar jedan pogodatk, pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.90 u Meridianbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.