Nedelja, 01/10 - Fudbal, Francuska, Liga 1
01/10Rems vs LionDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
30/09/2023 20:28
Nedeljni program sedmog kola Lige 1 otvara meč između Remsa i Liona. Ovaj duel je zakazan za 13 časova.
Lion

Nevjerovatano loš početak sezone za Lion, ne pamti se kada je klub imao manje bodova u uvodu nove sezone. Frapantno zvuči podatak da je sa samo dva osvojena boda Lion poslednji tim na tabeli! Otpustili su trenera ali šok terapija nije urodila plodom pošto su u dvije utakmice pod vođstvom novog trenera osvojili samo bod. Prvo mršavi remi sa Havrom (0:0) pa potom poraz u poslednjem kolu u gostima kod ekipe Bresta (1:0). Zaista je neshvatljivo kako je jedan takav klub sa ne tako lošim timom uspio da padne ovako nisko.  Trenutno su primili 11 golova i postigli samo 3, i sa gol razlikom od -8 su najgori tim u ligi i po tom parametru!

Rems

Za razliku od Liona, ekipa Remsa je odlično otvorila novu sezonu te se sa 10 osvojenih bodova iz 6 odigranih mečeva nalaze na visokom 5. mjestu na tabeli. U poslednjih 5 mečeva upisali su čak 3 pobjede, uz jedan remi i samo jedan poraz. U prethodnom kolu su savladali ekipu Lila u gostima (1:2) što je pokazalo da je ova ekipa odlična i u gostima a ne samo na domaćem terenu kako to mnogi smatraju. Rems je prošle sezone jednom remizirao a drugi put je poražen od ekipe Liona rezultatom (3:0), pa će ovo biti odlična prilika da se i to promjeni, naručito protiv ovako blijedog Liona.

Naš prijedlog

Iako je Rems u dosta boljoj formi, nećemo prognozirati konačnog pobjednika, te vam preporučujemo igru GG po kvoti 1.60 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.