Nedelja, 01/10 - Fudbal, Turska, Superliga
01/10Fenerbahče vs RizesporUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
30/09/2023 20:45
U okviru 7. kola Super lige Turske sastaće se Fenerbahče i Rize. Meč je na programu od 15 časova.
Fenerbahče

Odličan ljetnji prelazni rok je iza ekipe Fenera. Uspijeli su da dovedu neka kapitalna pojačanja poput Tadića i Džeka koji već sada plijene svojom igrom i donose pobjede koje vraćaju osmijeh na lice navijačima ovog velikana iz Istanbula. Fenerbahče je do sada maksimalan u prvenstvu, sa svih 6 pobjeda u uvodnih 6 kola, a dobro su startovali i u Evropi gdje su u prvom kolu Lige konferencija na domaćem terenu savladali Nordsijeland i tako upisali prve bodove u grupi. Prošle sezone su oba puta savladali današnjeg protivnika, pa je logično da sa tim nizom i nastave u novoj sezoni.

Rizespor

Ekipa Rizespora je mimo svih očekivanja odlično započela novu sezonu u kojoj su već uspijeli da sakupe 11 bodova iz 6 odigranih mečeva. Upisali su 3 pobjede, dva remija i samo jedan poraz i uz gol razliku 8:6 zauzimaju 6. mjesto na tabeli. U poslednjem kolu su remizirali sa ekipom Sivasa, dok su u kolu prije toga bili bolji od ekipe Konjaspora rezultatom 1:2. Trenutno su u nizu od 5 mečeva bez poraza pa će biti zanimljivo na koji način će se suprostaviti superiornom Fenerbahčeu u gostima.

Naš prijedlog

Iako se u ovom meču nameće pobjeda Fenera, mišljenja smo da nas očekuje veoma efikasan meč pa vam predlažemo igru 4+ po kvoti 2.10 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.