Nedelja, 01/10 - Fudbal, Francuska, Liga 1
01/10Nica vs Brest1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
01/10/2023 02:23
Jedan od najzanimljivih mečeva tekućeg kola francuskog fudbala se igra na Azurnoj obali gde će snage odmeriti Nica i Brest. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Nica

Fudbaleri Nice igraju sjajno u poslednje vreme, a najbolji pokatelj za to je i trenutno četvrto mesto na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Monako, koji ima i meč viška, što dalje znači da bi tim sa Azurne obale ukoliko slavi na ovom duelu došao do senzacionalnog prvog mesta na tabeli.
Na tri poslednja meča Nica je upisala isto toliko trijumfa, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na gostovanju kod upravo Monaka u kneževini, kada je bilo 0:1, vredi pomenuti da je ovaj tim pre toga savladao i PSŽ i to na njegovom terenu sa 2:3.

Brest

Ekipa Bresta je sasvim sigurno najprijatnije iznenađenje francuske Lige 1, pošto se ova simpatična ekipa trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli , uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Monako koji ima i meč viška, pošto je lider na tabeli sinoć na svom susretu u jednom sjajnom meču savladao Marsej sa 3:2
Do sada je Brest odigrao šest mečeva i ostvario četiri trijumfa, jedan remi, ali i jedan poraz.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Liona, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Sva je prilika da nas očekuje jedan veoma interesantan duel, koji nam može doneti i dosta pogodaka, ali je ipak pametnije da probate sa čistom jedinicom za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.