Nedelja, 01/10 - Fudbal, Španija, La Liga
01/10Real Betis vs ValensijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
01/10/2023 02:47
Španska La Liga nam je juče donela nekoliko veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Betisa i Valensije. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Betis

Fudbaleri Betisa igraju dosta slabije nego što su to svi očekivali, a trenutno se klub iz Andaluzije nalazi tek na jedanestom mestu na tabeli uz devet osvojenih bodova.
U prošlom kolu su Zeleni remizirali na gostovanju kod Granade, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, primarni cilj Betisa će sigurno biti plasman u Ligu Evrope, što po svemu sudeći neće biti nimalo lak zadatak, i svakako da ne raduje ovakav početak prvenstva.

Valensija

Taman kada smo pomislili da Valensija konačno ima snage da se umeša u borbu za plasman u Ligu šampiona, popularni "slepi miševi" su vezali nekoliko veoma loših mečeva, a poslednji u nizu desio se u prošlom kolu kada je ova ekipa na svom stadionu poražena od Sosijedada, koji polako ali sigurno počinje da liči na onu ekipu iz prošle sezone
Ne treba zaboraviti onaj sjajan meč nekadašnjeg finaliste Lige šampiona na domaćem terenu protiv Atletika kada je bilo 3:0, ali su veliki problem dueli na strani.

Naš predlog

Betisu dajemo prednost na ovom duelu, pošto Valensija generalno ima dosta problema na strani, međutim, smatramo da su daleko sigurnija varijanta golovi, kojih će i te kako biti, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ uz kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.