Ponedeljak, 02/10 - Fudbal, Italija, Serija A
02/10Sasuolo vs Monza1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
01/10/2023 12:08
Posle dve velike pobede Sasuolo bi trebalo da ima lakši posao protiv Monce. Da li će biti tako videćmo u ponedeljak od 18.30.
Sasuolo

Za tim iz Ređo Emilije sezona je krenula sa dva poraza, od Napolija i Atalante. Prvi trijumf ostvarili su u meču sa Veronom, ali su onda opet poraženi od novajlije Frozinonea. Mnogi su ih otpisivali pred duel sa Juventusom u Ređo Emiliji, a pogotovo pred gostovanje na Mecai protiv Intera. Međutim, Sasuolo je dobio oba meča protiv velikana italijanskog i evropskog fudbala, i sada ima 9 bodova posle šest odigranih kola. Iskusni Domeniko Berardi je najbolji strelac tima sa 4 gola, iako je odigrao samo poslednje četiri utakmice. Dva gola dao je Veroni i po jedan Juveu i Interu. Prošle sezone Sasuolo je završio tek na 13. mestu, ali mu opstanak nije bio ugrožen. Ambicije su ovog puta znatno veće.

Monca

Posle sasvim solidne premijerne sezone u eliti, Monca je počela da se suočava sa problemima. Oni nisu pristuni samo na terenu, finansije su takođe veliki problem i pitanje je kako će, nakon smrti Silvija Berluskonija, ovaj tim sa Galijanijem dalje. Možda će Monca i u budućnosti biti poznata jedino po trci Formule 1. U šest utakmica Monca je pobedila samo jednom, tri puta remizirala i izgubila dva meča. Jedinu pobedu ostvarili su protiv Empolija na svom terenu, dok su remizirali u tri poslednje utakmice, sa Lećeom i Bolonjom na svom terenu, te sa Lacijom u Rimu. Efikasnost je konstantni problem za Moncu, dali su samo 4 gola u šest utakmica, pa skor od 6 bodova i nije tako loš.

Predlog

Sasuolo je imao znatno teži raspored na početku sezone od Monce. Igrali su već sa Atalantom, Napolijem, Juventusom i Interom, pa ih u nastaku prvenstva očekuje znatno lakši raspored. Prošle sezone je Monca pobedila na stadionu u Ređo Emiliji, dok je u Monci bilo nerešeno. Sada je Sasuolo u naletu i ubeđeni smo da ne žele da pokvare pobede protiv Juventusa i Intera nekim kiksem protiv Monce. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija kvota 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.