Ponedeljak, 02/10 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
02/10Gil Vicente vs Casa Pia1X2tip: X
7 / 10 Ulog
01/10/2023 16:08
Poslednji meč portugalske Primeire igra se u Barselosu gde Žil Visente dočekuje odličnu Kaza Piu. Utakmica se igra u ponedeljak u 21.15.
Žil Visente

Tim sa severo-zapada Portugalije ne može biti zadovoljan kako se odvija sezona, barem na početku. Istina, oni su imali jako težak raspored u prvih šest kola, pa su tako već podelili megdan sa Benfikom i Portom. I ta činjenica je razlog zašto na kontu imaju samo 6 bodova koje su prihodovali iz pobeda nad Portimonenseom i Estorilom. Zanimljivo je da su na ta dva meča, jedina koja su dobili, davali po pet golova, pa su sa 14 datih pogodaka među najefikasnijim timovima i pored slabog plasmana. U prošlom kolu su gostovali na Dragau kod Porta i poraženi su posle velike borbe sa 2:1, a Porto je pobedonsno gol postigao u sudijskoj nadoknadi.

Kaza Pia

Ekipa kojoj je ovo druga sezona u eliti već se polako etablira kao siguran član. Ekipa iz grada Rio Maior u okrugu Santarem igra čvrsto, pa je odbrana njihov najveći adut. U prvoh šest utamica primili su samo 4 gola, a poraženi su samo jednom. Taj neuspeh dogodio se na domaćem terenu u meču sa Sportignom iz Lisabona. Nakon tog poraza odigrana su još četiri kola, Kaza ia ima tri remija i jednu pobedu. Zanimljivo je da bolje igraju i na strani nego na svom terenu, pa su sa gostovanja već doneli 7 bodova, a kada su domaćini osvojili su samo dva. Prethodnu sezonu, svoju prvu u eliti, Kaza Pia je završila na 10. mestu. Čini nam se da bi sada mogli da budu i bolji na kraju.

Predlog

Žil Visente je mnogo iskusniji tim, barem kada je igranje u Primeiri u pitanju, ali je Laza Pia vrlo kvalitetan sastav koji ne obraća pažnju na ime rivala. Uspeli su da ostanu neporaženi na prva tri gostovanja, a čak su dva puta i slavili. Po svemu viđenom do sada, nekako se remi nameće kao najrealniji ishod, te vam mi i predlažemo x na ovom meču. Za podelu bodova dobija se koeficijent koji u kladionici MaxBet iznosi 3.20.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.