Ponedeljak, 02/10 - Fudbal, Italija, Serija A
02/10Torino vs Verona1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
01/10/2023 23:44
U okviru 7. kola Serija A ekipa Torina će na svom terenu ugostiti tim Verone. Meč je na programu u ponedeljak od 18 časova i 30 minuta.
Torino

Veoma dobre partije pruža Jurićeva ekipa na startu sezone. To i nije neko iznenađenje pošto Torino ima veoma snažnu i uigranu ekipu. Nemanja Radonjić u poslednjih par mečeva donosio je bodove svom timu i pružao zaista fantastične mečeve. U prošlom kolu su poraženi od Lacija sa 2:0, ali će priliku za popravni imati već protiv bivše Jurićeve ekipe. Torino je za sad na 8 osvojenih bodova, uz dvije pobjede, dva remija i dva poraza. Trenutno se nalaze na 11. mjestu na tabeli a eventualna pobjeda protiv Verone bi ih lansirala u gornji dio tabele.

Verona

Verona se mimo svih očekivanja izdigla iz opasne zone i za sada izgleda da neće imati pretjerano veliki posao kada je u pitanju opstanak u Seriji A. Dva vezana poraza od Milana i Atalante su ih malo poremetili, a meč protiv Torina će biti pravi test u kom će na drugoj strani imati potpuno ravnopravnog protivnika. Do sada su osvojili 7 bodova, a njihov najveći problem za sada je slaba efikasnost, jer su do sada postigli samo 4 gola. Trenutno se nalaze na 14. mjestu na tabeli.

Prijedlog

Mišljenja smo da je u ovom meču Torino bliži pobjedi i da su kvalitetnija ekipa od Verone, pa vam predlažemo čistog keca po kvoti 1.80 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.