Ponedeljak, 02/10 - Fudbal, Grčka, Super League
02/10OFI vs AEK Atina1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
02/10/2023 00:18
U okviru 7. kola Grčke Super lige OFI će na domaćem terenu ugostiti ekipu AEKa. Meč je na programu u ponedeljak od 19 časova.
OFI

Ekipa sa Krita je sasvim zadovoljavajuće započela novu sezonu. U uvodnih 6 kola oni su upisali 2 pobjede, 3 remija i samo jedan poraz. U poslednja četiri meča nisu poraženi, a na domaćem terenu su do sada savladali i velikana PAOK. Sa trenutno osvojenih 9 bodova nalaze se na visokom 6. mjestu tabele i do sada su u svakom meču igrali veoma čvrsto. Prošle godine su oba puta poraženi od AEKa i to oba puta rezultatom 3:0.

AEK

Tek u petoj utakmici od početka sezone fudbaleri AEKa konačno su se radovali pred svojim navijačima. Žuto-crni dio Atine radovao se ovog četvrtka pobjedi nad Atromitosom 2:1 u šestkom kolu grčkog prvenstva i to posle dramatične završnice meča u kojoj je Mijat Gaćinović sa penala donio sva tri boda domaćinu. AEK je do sada sakupio 11 bodova ali ima i dvije utakmice manje od svojih glavnih konkurenata, pa su trenutno na 4. mjestu tabele. Meč protiv Krita će morati da se dobije kako bi se odlična forma potvrdila i uhvatio priključak za vodećim dvojcem.

Prijedlog

AEK je ovde jasno favorit, a mi smo istog mišljenja pa vam prema tome predlažemo čistu dvojku po kvoti 1.60 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.