Sreda, 04/10 - Fudbal, Meksiko, Primera
04/10Puebla vs MonterejDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
02/10/2023 17:38
Posle duže vremena, za vas smo ovog puta analizirali jedan meč iz meksičkog fudbala, a ovog puta je izbor pao na susret između Pueble i Montereja. Početak ovog meča je zakazan za 03:00h.
Puebla

Puebla igra jako loše u ovogodišnjem izdanju meksičkog šampionata, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz samo osam osvoejenih bodova.
Nagoveštaj boljih rezultata desio se u prošlom kolu kada je Puebla slavila na veoma teškom gostovanju kod Atlasa, u jednom neverovatnom meču koji je završen rezultatom 2:3.
Inače, na domaćem terenu je "fenjeraš" do sada odigrao pet susreta i ostvario samo jedan trijumf uz čak četiri poraza.

Monterej

Primarni cilj Montereja će svakako biti plasman u doigravanje, a u ovom trenutku se meksički velikan nalazi na desetom mestu na tabeli, što je inaće i poslednja pozicija koja na kraju prvenstva donosi plasmasn u plej-of.
U prošlom kolu je Monterej nakon dva uzastopna trijumfa doživeo očekivani poraz na gostovanju kod Tigresa, kada je bilo 3:0.
Inače, što se tiče partija na gostovanjima do sada je ova ekipa ostvarila dva trijumfa, isto toliko poraza i jedan remi.

Naš predlog

Puebla polako ali sigurno počinje da pruža nešto bolje partije, mada je veliko pitanje koliko će to biti dovoljno za Monterej, koji s vremena na vreme ume i te kako dobro da odigra na strani.
Najrealnije je da i jedni i drugi postignu makar po jedan pogodak, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.