Petak, 06/10 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
06/10Kajzerslautern vs Hanover 96Da postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
03/10/2023 19:19
Novo kolo u nemačkoj Cvajti otvara meč na \'\'Fric Valter\'\' stadionu u Kajzerslauternu. Domaći tim igra protiv Hanovera u petak od 18.30.
Kajzerslautern

Navijači nekadašnjeg nemačkog šampiona sanjaju povratak u Bundesligu već u ovoj sezoni Ipak, ne treba da budu nestrpljivi jer su njihovi ljubimci, ne tako davno, bili dugo trećeligaši. Šteta je da tim sa ovakvom podrškom navijača igra u drugoj ligi, ali ne bi bilo dobro i da nepripreljeni uđu u Bundesligu i tamo se obrukaju. Za sada dobro stoje, iz osam utakmica sakupili su 14 bodova i to je tek 6. mesto u ovom momentu, ali sa samo dva boda manje od dvojca na prvom mestu koji čine Hamburger i Sent Pauli, dva tima iz istog grada. Kraljevi su bez poraza na poslednjih šest prvenstvenih rundi, a u tom periodu imaju četiri pobede i dva remija. Da nije bilo lošeg starta i dva vezana poraza, sada bi oni predvodili drugligaški karavan.

Hanover

Tim sa severa Nemačke nikako da dođe u priliku da se vrati u elitu iz koje je ispao pre pet godina. Možda bi ova sezona mogla da bude ta koja se u hanoveru čeka. Start je bio odličan, za razliku od prethodnih kada su već na početku pravili veliki zaostatak i više se brinuli o opstanku nego o mestu u vrhu tabele. Hanover ima samo jedan poraz u prvih osam kola i zauzima treće mesto pred gostovanje u Kajzerslauternu. Taj poraz doživeli su na svom terenu od Hamburgera u 4. kolu, a od tada imaju tri pobede i jedan remi. Pamti se još njihova sjajna igra i trijumf od 7:0 protiv novajlije Osnabrika pre nekih dvadesetak dana. Inače su dosta dobri na gostovanjima u ovoj sezoni, pobedili su Hanzu u Roštoku i Grojter u Firtu, a uzeli bod kod Nirnberga i Dizeldorfa. Ipak, imaju i jedan neuspeh, on se dogodio u prvom kolu DFB kupa, a ispali su posle penala od Sandhauzena koji od ove godine igra u trećoj ligi.

Predlog

Očekuje nas zanimljiv i neizvestan meč, u to smo sigurni. U prošloj sezoni Kajzerslautern je dobio oba meča protiv Hanovera, ali su i jedni i drugi tada bili dalkoe od vrgha. Ove sezone mogli bi, između ostalih kandidata, da budu u samom vrhu, pa su i bodovi iz međusobnog meča mnogo značajniji. Ko zna, možda pobednik ode na lidersku poziciju uz odgvarajuće ostale rezultate i tamo provede naredne dve sedmice jer sledi reprezentativna pauza. Naš predlog je igra gol-gol, a za GG kvota je 1.60 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.