Petak, 06/10 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
06/10Palmeiras vs Boka JuniorsDupla šansatip: X2
9 / 10 Ulog
03/10/2023 21:20
U noći između četvrtka i petka nas očekuje nekoliko veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali revanš meč polufinala Kopa Libertadores, u kom će Palmeiras na svom stadionu ugostiti Boku Juniors. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Palmeiras

Palmeiras je dve godine zaredom osvajao Kopa Libertadores, da bi prošle sezone popularni Zeleni osvojili brazilsku Seriju A.
I ovog puta brazilski predstavnik blista u najkvalitetnijem klupskom takmičenju Južne Amerike, pošto je ovaj tim stigao do plasmana u polufinale, a za finale će mu biti potrebno da eliminiše Boku Juniors, sa kojom je odigrao bez golova u prvom meču na Bombonjeri.
Što se tiče brazilskog šampionata, u ovom trenutku se aktuelni šampion ove zemlje nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo.

Boka Juniors

Boka Juniors preko argentinskog prvenstva nije izborila plasman u Kopa Libertadores, pa je i više nego jasno da je tim sa Bombonjere sve karte bacio na osvajanje ovogodišnjeg izdanja ovog takmičenja, što naravno neće biti nimalo lak zadatak.
U prvom polufinalnom susretu Kopa Libertadores, Edinson Kavani i drugari su na svom stadionu remizirali protiv Palmeirasa, kada nije bilo pogodaka.
U međuvremenu je u Liga Kupu ovaj tim odigrao Superklasiko protiv Rivera i izgubio sa 0:2.

Naš predlog

Palmeiras tradicionalno igra dobro u Libertadoresu, dok je Boka Juniors sve karte bacila na osvajanje ovog takmičenja.
Najpravednije je da o putniku u finale odluže produžeci, a možda čak i penali, i mišljenja smo da će to i biti slučaj, pa savetujemo da se opredelite za duplu šansu x2 uz kvotu 2.14 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.