Petak, 06/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
06/10Šapekoense vs ABC1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/10/2023 15:50
Brazilska Serija B polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Šapekoensea i ABC-a. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 00:15h.
Šapekoense

Sigurno je da smo svi dosta više očekivali od Šapekoensea, koji se nažalost u ovom trenutku nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je nažalost i poslednje koje na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva tim koji je široj javnosti postao poznat nakon one stravične avionske nesreće je bez trijumfa, a u tom periodu je Šape tri puta remizirao uz dva poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Vilja Nove kada nije bilo pogodaka.
Na domaćem terenu je do sada Šapekoense ostvario tri trijumfa, šest remija i šest poraza.

ABC

Što se tiče ABC-a, kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo ovu simpatičnu ekipu naredne sezone ponovo gledati u trećem po kvalitetu rangu brazilskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se ABC nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo devetnaest osvojenih bodova, što je čak za dvanaest poena manje u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni, a kako do kraja prvenstva ima samo još osam kola, teško je očekivati da će ABC uspeti da se spase.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Ponte Prete, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Mišljenja smo da će domaća ekipa bez većih problema slaviti na ovom duelu protiv tima koji je do sada najmanje pokazao od svih u Seriji B, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusBet plaća sa kvotom 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.