Subota, 07/10 - Fudbal, Argentina, Copa de La Liga Profesional
07/10Rosario Central vs Urakan1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
04/10/2023 19:21
Argentinski Liga Kup polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rosarija i Urakana. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Rosario

Fudbaleri Rosarija pružaju promenljive partije u dosadašnjem izdanju argentinskog Liga Kupa, a trenutno se ova ekipa nalazi na jedanaestoj poziciji na tabeli grupe A uz osam osvojenih bodova.
Do sada je Rosario odigrao sedam mečeva i ostvario dva trijumfa, dva remija, ali i tri poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na domaćem terenu protiv Njuelsa, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Urakan

Urakan igra fantastično u ovogodišnjem izdanju drugog po važnosti takmičenja u Argentini, pošto se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli grupe A uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Independijente.
Poznato je da će na kraju regularnog toka Liga Kupa po četiri najbolje ekipe iz obe grupe doći do plasmana u četvrtfinale, a u prošlom kolu je Urakan remizirao na gostovanju kod San Lorenca, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Iako je Urakan do sada znatno više pokazao od Rosarija u Liga Kupu, treba istaći da ova ekipa generalno igra jako loše na strani, zbog čega najviše i dajemo domaćinu prednost na ovom susretu, pa vam predlažemo da odigrate jedinicu uz fantastičnu kvotu 2.45 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.