Subota, 07/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
07/10Štutgart vs VolfzburgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
05/10/2023 11:05
Posle pet pobeda u šest kola Švabe pikiraju još jednu. Meč sa Volfsburgom igra se u subotu na Mercedes Benz areni od 15.30.
Štutgart

Potpuno neočekivano Štutgart je postao kaznena ekspedicija na početku nive sezone u Bundesligi. Tim koji je uspeo da izbori opstanak u prethodnoj tek u baražu, u dvomeču sa Hamburgerom, sada deli lekcije kao da se namerio na osvajanje \'\'Salatare\'\'. Još je rano govoriti o krajnjim dometima ovog tima, ali je sigurno da navijačima izuzetno prija pogled na tabelu posle šest odigranih kola. A na tabeli Štutgart je na drugom mestu i ispred Švaba su samo fudbaleri Bajera iz Leverkuzena sa 16 bodova, jednim više od njih. Jedini poraz Štutgart je doživeo u Lajpcigu, na svom terenu dosad je maksimalan i u tri meča zabeležio je isto toliko pobeda, postigavši čak 13 golova. Bohum i Frajburg su pobedili sa po 5:0, a novajliju Darmštat sa 3:1. U prošloj rundi Štutgart je slavio na gostovanju u Kelnu sa 2:0, a dvostruki strelac bio je Deniz Undav. Ipak, početak sezone obeležio je neverovatni centarfor Giresi. On je već dao 10 golova i predvodi karavan strelaca u Bundeligi.

Volfsburg

Nisu ni Vukovi loše startovali u novom prvenstu, pa su iz šest utakmica sakupili 12 bodova. Četiri puta je Volfsburg pobedio i dva puta je poražen. Izgubili su na dva prethodna gostovanja, od Hofenhajma i Borusije u Dortmundu, ali su zato na svom terenu maksimalni. U prošlom kolu su pobedili Ajntraht sa 2:0 i tako Orlovina naneli prvi ovosezonski poraz. Tim Nika Kovača nešto slabije igra u gostima, jedini trijumf ostavrili su još u drugom kolu u Kelnu, pa to može da bude razlog za brigu pred odlazak u Štutgart. Ima Volfsburg kvalitetan tim, sigurno ne slabiji od domaćina, a za sada se efikasnošću iskazao Danac Jonas Vind koji je postigao sedam od 9 golova Volfsburga u prvih šest kola.

Predlog

U prošloj sezoni Volfsburg je dva puta pobedio Štutgart ali su sada stvari dosta drugačije. Švabe su pune samopouzdanja, daju golove kao od šale i već su 19 puta tresli protivničke mreže. Od njih su efikasniji samo Bajern i Bajer, a i oni su dali samo po gol više. Očekujemo još jedan efikasan meč i okršaj dvojice sjajnih golgetera, Girasija s jedne, odnosno Vinda s druge strane. Odigrajte ona na golove i uživajte u utakmici. Za 3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.