Četvrtak, 05/10 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
05/10KÍ vs LilUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
05/10/2023 13:42
U okviru drugog kola grupe A, ekipa Klaksvika će dočekati Lil. Meč je na programu od 18 časova i 45 minuta.
Klaksvik

Najveća senzacija ovogodišnjih kvalifikacija ekipa Klaksvika je na kraju uspijela da se domogne Evrope po prvi put u istoriji. Žrijeb ih je smjestio u grupu A sa ekipom Slovana iz Bratislave, Olimpije iz Ljubljane i današnjim protivnikom Lilom. U prvom kolu su pružili odličan otpor prvaku Slovačke i na kraju su ipak poraženi rezultatom 2:1, iako su vodili sa 0:1. Danas će po prvi put na domaćem terenu dočekati neku ekipu u grupnoj fazi i nadamo se da nas očekuje spektakl. Za vikend su osvojili treću vezanu titulu pa će u ovaj meč ući rasterećeno.

Lil

Ekipa Lila je u prvom kolu savladala Olimpiju iz Ljubljane na domaćem terenu sa rezultatom 2:0 i tako upisala prve bodove u ovogdišnjem izdanju Lige konferencija. Za vikend su pobjedili ekipu Avra u gostima, rezultatom 0:2 te tako napravili odličnu uvertiru za ovaj meč. U meču sa Faranima su apsolutni favoriti a očekujemo da će na meču postići bar 2 gola.

Naš prijedlog

Iako je Lil apsolutni favorit u ovom meču, mišljenja smo da će na ovom meču pasti veliki broj golova, pa vam prema tome predlažemo igru 3+ po kvoti 1.60 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.