Četvrtak, 05/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
05/10Raków Częstochowa vs Sturm GrazDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
05/10/2023 13:52
U okviru drugog kola grupe D Lige Evrope, ekipa Rakowa će na domaćem terenu dočekati Šturm iz Graca. Meč je na programu od 18 časova i 45 minuta.
Rakow

Šampion Poljske nije uspio da se domogne Lige šampiona pošto su u plejofu eliminisani od Kopenhagena, te su morali da se zadovolje Ligom Evrope. U prvom kolu su se susreli sa ekipom Atalante koja ih je u Bergamu porazila rezultatom 2:0. Pružio je Rakow itekako solidan otpor pa se prema tome imaju čemu nadati u meču sa znatno slabijim protivnikom i to na domaćem terenu. Dobre rezultate su nastavili u domaćem šampionatu, pa sa 19 osvojenih bodova i utakmicom manje zauzimaju 3. mjesto na tabeli.

Šturm

Ekipa iz Graca je imala veoma dobar pripremni period, gdje su se sastajali sa nekim veoma respektabilnim timovima. U Austriji za sada bilježe zaista sjajne rezultate i na samo su bod zaostatka od neprikosnovenog Salzburga. U prošlom kolu su u okviru ove grupe poraženi od Sportniga na domaćem terenu (1:2), iako su prvi stigli do prednosti. Sjajno su igrali do 70. minute meča kada su polako počeli da padaju, a u nastavku su primili vrlo olako oba gola. Ovaj meč će im biti najbolja prilika za osvojanje prvih bodova u ovoj grupi.

Naš prijedlog

Ekipa Rakowa je favorit u ovom meču ali smo mišljenja da će obje ekipe postići po gol pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.83 u CircusBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.