Petak, 06/10 - Fudbal, Mađarska, NB I
06/10Puskás FC vs Várda SEUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
05/10/2023 20:39
U okviru 9. kola nacionalnog šampionata Mađarske, sastaće se ekipa Puškaša i Kisvarde. Meč je na programu u petak od 20 časova i 30 minuta.
Puškaš

Ekipa Puškaša je prošlu sezonu okončala na fenomenalnom 4. mjestu na tabeli sa 53 osvojena boda, samo 4 manje od drugoplasirane ekipe i 10 od šampiona Ferencvaroša. U novu sezonu su ušli dosta turbulentno pošto su rezultati različiti iz kola u kolo. Tim je za sada odigrao 8 utakmica i upisao po 3 poraza i remija, dok je zabilježio i 2 poraza. Trenutno su u maloj krizi pošto su na prethodna dva meča osvojili samo jedan bod. Oni tradicionalno igraju utakmice sa velikim brojem golova.

Kisvarda

Nevjerovatno se odvija sezona za Kisvardu nakon uvodne pobjede nad ekipom Zalegerzega. Nakon tog uvodnog meča u novoj sezoni, tim je upisao još samo jedan remi i čak 6 poraza. Trenutno su u nizu od čak 5 uzastopnih poraza i sa 4 osvojena boda su zakuzani za dno tabele. Zanimljivo je da je Kisvarda prošle sezone bila neporažena u duelima sa Puškašom, pošto su jednom slavili a jednom odigrali neriješeno. Izlazak iz krize se ne nazire, a postala je tradicija da klub na svakom meču primi bar 2 gola.

Naš prijedlog

Pošto smo svjedoci da se u Mađarskoj igraju veoma efikasni mečevi, mislimo da su ova dva tima idealna za takav scenario, pa vam prema tome predlažemo igru 3+ po kvoti 1.80 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.