Subota, 07/10 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
07/10Wehen Wiesbaden vs Hamburger SV1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
06/10/2023 12:53
U okviru devetog kola 2. Bundeslige, domaća ekipa iz Vizbadena će na svom stadionu dočekati HSV. Meč je na programu u subotu od 13 časova.
Vehen

Klub iz Vizbadena je prošlu sezonu okončao na četvrtom mjestu u trećoj ligi Njemačke, što mu je donijelo duel sa Arminijom Bilifild u plejofu za ulazak u 2. Bundesligu. Bili su bolji u tom dvomeču i ove sezone ih gledamo u rangu iznad. Međutim po uvodnim utakmicama čini se da će biti jedan od  glavnih favorita za ekspresni povratak u rang niže. Posle 8 odigranih mečeva, nalaze se na 15. mjestu na tabeli sa 8 osvojenih bodova. Trenutno su u nizu od 3 uzastopna poraza, dok su u poslednjih 5 utakmica osvojili samo jedan bod.

HSV

Klub koji svake sezone figurira kao glavni kandidat za povratak u Bundesligu već godinama za dlaku ne uspijeva da ostvari ovaj cilj. Uvijek su na par bodova do prvog mjesta i kada dođe samo završnica prvenstva dođe do neočekivanog pada forme. U novoj sezoni za sada igraju veoma dobro i ponovo su u samom vrhu. Posle 8 odigranih utakmica dijele prvu poziciju sa ekipom Sent Paulija sa 16 osvojenih bodova. U prošlom kolu su na domaćem terenu bili bolji od odlične ekipe Dizeldorfa (1:0), što će im svakako dati dodatnu injekciju samopouzdanja pred ovaj meč.

Naš prijedlog

Vehen je u veoma lošoj formi, dok se forma HSV-a polako podiže pa vam prema tome predlažemo čistu dvojku, po kvoti 1.67 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.