Subota, 07/10 - Fudbal, Bugarska, A PFG
07/10CSKA Sofija vs Levski SofijaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
06/10/2023 13:07
Trinaesto kolo bugarskog šampionata donosi nam derbi između CSKA Sofije i Levskog. Meč je na programu u subotu od 13 časova i 45 minuta.
CSKA Sofija

Klub je prošle sezone za dlaku ostao bez titule, kojoj su se svi posle dugo vremena nadali. Saša Ilić je obavljao fenomenalan posao sa jednom veoma limitiranom ekipom i izvlačio maksimum od svakog igrača. Ipak je na kraju Ludogorec uspio da ih pretekne i nastavi svoju dominaciju. Saša Ilić je smjenjen a klub je zapao na početku nove sezone u ogromnu krizu rezultata. Ta kriza je iza njih i trenutno bilježe zaista dobre rezultate, a u nizu su od 5 pobjeda. U poslednjem kolu su porazili Lokomotivu iz Plovdviva koja je lider šampionata i tako se ozbiljno uključili u borbu za trofej.

Levski

Najljući rival CSKA je Levski, klub koji je takođe iz Sofije. Oni su prošlu sezonu okončali na četvrtom mjestu nacionalnog šampionata. U kvalifikacijama za Ligu konferencija su eliminisani u plejofu od Ajntrahta, pa su tako ostali bez Evrope za ovu sezonu. U nacionalnom šampionatu su u veoma dobroj formi koja je malo uzdrmana posle poraza u prošlom kolu na domaćem terenu od ekipe Ludogoreca. Levski je trenutno na 5. mjestu tabele sa 22 osvojena boda, samo dva manje od svog naljućeg rivala, što će ovaj meč učiniti još zanimljivijim.

Naš prijedlog

Oba tima su u zaista dobroj formi, pa smo mišljenja da obje ekipe vrlo lako mogu postići po gol, prema tome predlažemo igru GG po kvoti 2.20 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.