Nedelja, 08/10 - Fudbal, Danska, Superliga
08/10Brondbi vs ViborgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
06/10/2023 14:10
U okviru 11. kola Superlige Danske, Brondbi će na domaćem terenu ugostiti ekipu Viborga. Meč je na programu u nedelju od 16 časova.
Brondbi

Ekipa Brondbija je prošlu sezonu završila na 5. mjestu na tabeli i tako ostala bez kvalifikacija za neko od evropskih takmičenja. Cilj koji je postavljen u novoj sezoni je osvajanje šampionske titule a za sada im dobro ide u ostvarenju tog cilja. Klub je nakon 10 odigranih utakmica na bilansu od 7 pobjeda i 3 remija, te sa ukupno dvadeset jednim osvojenim bodom zauzimaju 2. mjestu na tabeli, sa samo bodom zaostatka za vodećim Kopenhagenom. Brondbi je u zaista dobroj formi, pošto su na poslednjih 5 mečeva upisali čak 4 pobjede.

Viborg

Ekipa Viborga je prošlu sezonu završila na poziciji iznad Brondbija, tj. na 4. mjestu. U plejofu za izlazak u Evropu su poraženi su od Midtjilanda. Novu sezonu su započeli znatno lošije nego prethodno, a posle 10 odigranih mečeva su na bilansu od 3 pobjede, 3 remija i čak 4 poraza. Sa 12 osvojenih bodova zauzimaju 8. mjesto na tabeli. U prošlom kolu su na domaćem terenu slavili protiv ekipe Arhusa što je možda nagovještaj bolje forme ove ekipe.

Naš prijedlog

Iako je Brondbi apsolutni favorit u ovom meču, mi ćemo se fokusirati na golove, te vam prema tome predlažemo igru 3+ po kvoti 1.65 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.