Subota, 07/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
07/10Mančester Junajted vs BrentfordUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
06/10/2023 14:42
Od subote su na programu mečevi novog kola Premijer lige, a za vas smo ovog puta pripremili duel koji će biti odigran na Old Trafordu gde će snage odmeriti Mančester Junajted i Brentford. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Mančester Junajted

Junajted u poslednje vreme igra zaista katastrofalno, a u ovom trenutku se izabranici Ten Haga nalaze na katastrofalnom desetom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Engleske odigrao još jedan jako loš meč na svom stadionu i doživeo poraz od Kristal Palasa, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Da stvari budu gore, Đavoli su poraženi i u drugom kolu Lige šampiona na domaćem terenu protiv Galatasaraja, kada je bilo 2:3.

Brentford

Godinama unazad Brentford pruža poprilično dobre partije u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala, i ono što je nekako najvažnije je da se opstanak u društvu najboljih ni prošle, a ni preprošle sezone ni u jednom trenutku nije dovodio u pitanje.
U ovom trenutku se Brentford nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Notingem Foresta kada je bilo 1:1, dok je pre toga Brentford pomalo i neočekivano poražen na svom stadionu od Evertona.

Naš predlog

Dosta puta smo se opekli ove sezone prognozirajući jedinicu na Junajted, pa bi ovog puta to da izbegnemo, a i bez toga smo mišljenja da nas očekuje jedan izuzetno efikasan duel pa savetujemo igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.