Subota, 07/10 - Fudbal, Francuska, Liga 1
07/10Mec vs Nica1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
06/10/2023 14:48
Francuska Liga 1 se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Meca i Nice. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Mec

Fudbaleri Meca se nakon sedam odigranih kola nalaze na četrnaestom mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova.
Ova ekipa je solidno startovala u prvenstvu, međutim, u poslednja dva kola ovaj tim je odigrao dva jako loša meča, doživeo isto toliko poraza i trenutno Mec ima samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je četrnaestoplasirani tim na tabeli doživeo težak poraz na gostovanju kod Tuluza kada je bilo 3:0.

Nica

Sigurno je da svi navijači Nice imaju dosta razloga za zadovljstvo sa partijama svoje omiljene ekipe u dosadašnjem toku francuskog šampionata, pošto se u ovom trenutku klub sa Azurne obale nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Monako.
U prošlom kolu je Nica propustila lepu priliku da se osami na prvom mestu na tabeli, pošto je ova ekipa na svom stadionu samo remizirala protiv Bresta, a taj duel je završen bez pogodaka.

Naš predlog

Fudbalerima Meca baš ništa ne polazi za nogom u poslednje vreme, i deluje zaista da bi Nica koja u poslednje vreme igra sjajno, pogotovu na strani, to mogla i morala da iskoristi, pa vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.