Nedelja, 08/10 - Fudbal, Španija, La Liga
08/10Viljareal vs Las Palmas1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
06/10/2023 20:56
U nedelju nas očekuje dosta interesantnih mečeva a jedan od njih se igra na Keramici gde će snage odmeriti Viljareal i Las Palmas. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 14 časova.
Viljareal

Sigurno je da smo dosta više očekivali od Viljareala na startu sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četrnaestoplasirani Las Palmas, koji između ostalog i dolazi u goste "žutoj podmornici".
U prošlom kolu je nekadašnji osvajač Liga Evrope remizirao na veoma teškom gostovanju kod Hetafea, a taj duel u predgrađu Madrida je završen bez pogodaka.

Las Palmas

Las Palmas je prošle sezone blistao u Segundi i na kraju je ova ekipa potpuno zasluženo stigla do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Naravno, primarni cilj će biti opstanak, a do sada navijači ovog kluba imaju dosta razloga za zadovoljstvo, s obzirom na osam osvojenih bodova.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa slavila na svom terenu protiv Selte, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Viljareal bi prosto morao da slavi na ovom susretu protiv Las Palmasa, koji na startu sezone ima dosta problema na strani, pa vam savetujemo da se opredelite za jedinicu uz kvotu 1.65 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.