Nedelja, 08/10 - Fudbal, Italija, Serija A
08/10Kaljari vs Roma1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
06/10/2023 21:16
Italijansko prvenstvo odavno nije bilo ovako zanimljivo, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Kaljarija i Rome. Početak susreta između ove dve ekipe je na programu od 18 časova.
Kaljari

Poznato je da se Kaljari prošle sezone vratio u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, kao i da će primarni cilj biti očuvanje prvoligaškog statusa, i po svemu sudeći to neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se tim sa Sardinije nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda, što je svakako premalo.
U prošlom kolu su popularni Sardi odigrali loš meč na gostovanju kod Fiorentine, koja je bez većih problema slavila sa 3:0.

Roma

Od Rome se sasvim sigurno daleko više očekivali u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, i ukoliko se stvari ovako nastave neće biti ništa od plasmana u Ligu šampiona, što je godinama unazad primarni cilj slavnog italijanskog tima.
U ovom trenutku se Vučica nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo osam osvojenih bodova.
U prošlom kolu su izabranici Žozea Murinja konačno odigrali jedan dobar meč i slavili na svom stadionu protiv Frosinonea sa 2:0.

Naš predlog

Kaljari je do sada verovatno i najmanje pokazao od svih timova u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, a mišljenja smo da je vreme za prvu pobedu Rome na strani, pa hrabro savetujemo 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.