Nedelja, 08/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
08/10Vulverhempton vs Aston VilaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
07/10/2023 11:15
U moru derbija u Premijer ligi nekako ispod radara prolazi duel Vulverhemtona i Aston Vile. On se igra u nedelju u 15 časova.
Vulverhemotn

Mnogo su Vukovi uradili za sezonu u Premijer ligi pobedom nad Mančester Sitijem u prošlom kolu. Ne samo da su pokazali da je Gvardioli tim ranjiv i da može da se igra protiv njega, već su napravili pravu zbrku na vrhu tabele. Naravno, oni su razmišljali o sebi i bodovi koji su im bili neophodni za beg iz opasne zpne, i na kraju su uspeli da stignu do velike pobede. Taj trijumf je stigao posle četiri meča bez pobede, tri u prvenstvu i jednom u EFL kupu, iz koga su ispali od Ipsvič Tauna, člana Čempionšipa. U Premijer ligi su poraženi od Kristal Palasa i Liverpula, da bi tek protiv Lutona na strani uzeli bod. Ove sezone su tri puta igrali na svom Molinjuu u Premijer ligi, gubili su od Brajtona i Liverpula, a pobedili Siti.

Aston Vila

U samo sedam dana videli smo dva lica Aston Vile. U prošlu subotu su deklasirali Brajton na svom Vila Parku sa 6:1, da bi već u četvrtak prošli pravi pakao do pobede nad ekipom Zrinjskog, takođe na svom terenu, u drugom kolu Lige konferencija. Do trijumfa su stigli golom u 95. minutu, mada su tokom svih prethodnih 95 bili mnogo bolji rival i propustili su veliki broj prilika. Ipak, očekivala se ubedljiva pobeda nad šampionom Bosne i Hercgovine, a umalo da se dogodi prava senzacija. U Premijer ligi Aston Vila ima svojim zvezdanih trenutka, ali mračnih dana. Trenutno su na odličnom 5. mestu sa 5 pobeda i 2 poraza. Gubili su ubedljivo od Njukasla na premijeri i od LIverpula na Enfildu. Možda je iznenađenje i njihov poraz od Evertona u EFL kupu.

Predlog

Po nama je ovo jedan od najneizvesnijih mečeva ovog kola. Vulvsi su puni samopouzdanja a gosti su malo i umorni zbog napornog programa na koji nisu navikli u prethodnim godinama. Oba tima igraće na pobedu, a teško je reći ko je njoj bliži. Naš predlog su golovi, a verujemo da će ih biti u obe mreže. Za igru gol-gol, koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.