Nedelja, 08/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
08/10Čukarički vs VoždovacDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
07/10/2023 11:31
U malom beogradskom derbiju na Banovom Brdu se sastaju Čukarički i Voždovac. Utakmica je na programu u nedelju u 17.30.
Čukarički

Brđani su ove jeseni silno zauzeti, pored takmičenja u Super ligi Srbije igraju u grupnoj fazi Lige konferencija, a očekuje ih start takmičenja u domaćem kupu. U Evropi im ne ide najbolje, posle dva poraza u kvalifikacijama za Ligu Evrope poraženi su i u dva prva kola takmičenja u Ligi konferencija. Posle solidnog izdanja u Budimpešti i poraza od Ferencvaroša, u četvrtak su lako položili oružje pred belgijskim Genkom, a taj duel su kao domaćini igrali u Leskovcu. Priliku da dođu do prvih bodova imaće u dvomeču sa Fiorentinom, ali te utakmice dolaze nakon prvenstvene pauze. U domaćem prvenstvu Čukarički je 4. ali već ima sedam bodova zaostatka za vodećim Partizanom. U prošlom kolu su bili sjajni na severu zemlje i slavili su protiv Spartaka sa 3:0.

Voždovac

Zmajevi su, pored svog sadašnjeg rivala, jedini uspeli da uzmu meru aktuelnom šampionu Crvenoj zvezdi. Ta pobeda sigurno je najveća za Voždovac, ne samo u ovoj sezoni. Pogled na tabelu kaže nam da je Voždovac na visokom 5. mestu sa 15 bodova, koliko pre ovog kola imaju i Čukarički i lučanska Mladost. To samo potvrđuje da je liga interesantnija i ujednačenija nego što je bilo ko mogao da pretpostavi. Zmajevi nisu tim koji je na strani dobar kao i na svom stadionu, pa su tako slavili samo protiv Železničara u Pančevu, izgubili u Sub otici i Kruševcu, a remizirali sa IMT-om, doduše na svom terenu na krovu tržnog centra. Računajući i taj remi, kada igraju na vrhu zgrade imaju 3 pobede i 3 nerešena ishoda i još su bez poraza.

Predlog

Na šest poslednjih međusobnih duela Voždovac nije pobedio Čukarički. Nije bilo ni mnogo pobeda Brđana, već su se dueli, u najvećem broju sluajeva, završavali remijima. Ne bi nas izneadilo da i sada bude tako, mada je blagi favorit domaćin. Naš predlog su golovi, a verujemo da će ih biti na obe strane. Za GG kvota u kladionici CircusBet iznosi 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.