Utorak, 10/10 - Fudbal, Argentina, Copa de La Liga Profesional
10/10Velez Sarsfild vs Atletiko Tukuman1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/10/2023 13:30
Argentinski Liga Kup nam je do sada doneo baš dosta interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Veleza i Tukumana. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
Velez

Fudbaleri Veleza igraju promenljivo u dosadašnjem toku Liga Kupa, a trenutno se ova ekipa nalazi na jedanaestoj poziciji na tabeli uz deset osvojenih bodova.
Zanimljivo je da je do sada ova ekipa na tri odigrana meča na svom terenu ostvarila isto toliko trijumfa, dok Velez ne blista na strani, pošto je na četiri meča na strani ovaj klub doživeo čak tri poraza uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Tigrea, kada nije bilo pogodaka.

Tukuman

Tukuman takođe igra dosta promenljivo u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa Argentine, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli uz deset osvojenih bodova.
Na poslednjih pet mečeva je ova ekipa ostvarila dva trijumfa, dva remija uz samo jedan poraz, pa polako ali sigurno Tukuman počinje da pruža sve bolje partije.
U prošlom kolu je Atletiko na svom terenu odigrao meč bez golova protiv Sentral Kordobe.

Naš predlog

Velez igra fenomenalno na svom stadionu i mišljenja smo da će to ostati slučaj i nakon ovog meča protiv Tukumana, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet odredila kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.