Ponedeljak, 09/10 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
09/10Zrinjski vs Sloga DobojPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
09/10/2023 12:42
U okviru 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ekipa Zrinjskog ugostiće Slogu iz Doboja. Meč je na programu od 18 časova.
Zrinjski

Ekipa Zrinjskog se nakon istorijskog plasmana u grupnu fazu Lige konferencija poprilično uzdigla. U prvom kolu ovog takmičenja su nakon epskog preokreta nad AZ Alkmarom (4:3) upisali i prve bodove u grupi, a u četvrtak su za dlaku ostali bez zlata vrijednog boda protiv Aston Vile i to u sred Birmingema! U domaćem prvenstvu su nanizali 3 pobjede a imaju i dvije utakmice manje od svojih konkurenata, pošto su zbog obaveza u Evropi odlagali svoje mečeve. Trenutno su na 15 osvojenih bodova i nalaze se na 5. mjestu na tabeli.

Sloga Doboj

Ekipa Sloge je prošlu sezonu završila na 9. mjestu na tabeli i tako uspijeli sebi da obezbjedi još jedno sezonu u Premijer ligi. Ekipa koju sa klupe predvodi Vlado Jagodić je i u ovu sezonu ušla prilično dobro o čemu govori i podatak da su na poslednjih 5 mečeva upisali čak 3 pobjede. Na domaćem terenu bilježe odlične rezultate, a poslednja pobjeda je zabilježena u duelu sa GOŠK-om iz Gabele. Sa 12 osvojenih bodova nalaze se na 8. mjestu na tabeli.

Prijedlog

Zrinjski je u ovom meču izraziti favorit, posle ove utakmice ih očekuje reprezentativna pauza i sigurno je da žele trijumfalno da okončaju jedan period. Naš prijedlog je prelaz iz 1/1 po kvoti 1.65 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.