Ponedeljak, 09/10 - Fudbal, Engleska, Liga 1
09/10Barton Albion vs Cambridge UnitedUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
09/10/2023 12:54
U okviru 12. kola treće lige Engleske ekipa Bartona će ugostiti Kembridž. Meč je na programu od 21 čas.
Barton

Ekipa Bartona je dosta solidno započela novu sezonu u kojoj će glavni cilj biti opstanak u ligi.  U 11 dosadašnjih kola su upisali samo dvije pobjede, četiri remija i pet poraza, pa su sa 10 osvojenih bodova na 20. mjestu na tabeli. Formu su u poslednjih 5 kola dosta podigli, pošto su u tim mečevima upisali 2 pobjede, 2 remija i samo jedan poraz. U poslednjem meču su na domaćem terenu savladali ekipu Vigana rezultatom 2:1, a njihov najveći problem za sada je efikasnost, pošto su postigli samo 8 golova do sada.

Kembridž

Ekipa Kembridža je za razliku od svog protivnika malo bolje započela novu sezonu. Međutim za razliku od Bartona njihova forma je u poslednjih 5 kola je u evidentnom padu. U tom periodu su upisali samo jednu pobjedu, dva remija i dva poraza. Sa 14 osvojenih bodova nalaze se na 15. mjestu na tabeli. Na poslednjem meču su na domaćem terenu poraženi od ekipe Barnslija rezultatom 0:4, što dokazuje da su u trenutno zaista lošoj formi.

Prijedlog

Pošto obje ekipe muke muče sa odbranom i u skoro svakom meču primaju po pogodak, naš prijedlog je igra 3+ po kvoti 2.08 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.