Utorak, 10/10 - Fudbal, Engleska, EFL Kup
10/10Vigan Atletik vs Fleetwood Town1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/10/2023 13:25
U utorak je veoma slaba ponuda za klađenje, a ovaj dan nam donosi meče engleskog EFL Kupa. Ovog puta smo za vas analizirali duel između Vigana i Flitvuda, a početak ovog susreta je zakazan za 20:00h.
Vigan

Nekadašnji prvoligaš je sjajno startovao u ovogodišnjem izdanju EFL Kupa, pošto je ova ekipa u prvom kolu demolirala mladu ekipu Lestera, a taj duel je završen rezultatom 7:1.
Inače, trenutno se Vigan takmiči u trećem po kvalitetu rangu engleskog fudbala i ono što nikako nije dobro je podatak da se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli.
U prošlom kolu je Vigan poražen na gostovanju kod Stivenedža, kada je bilo 1:0.

Flitvud

I Flitvud je poput Vigana trijumfalno startovao u ovogodišnjem izdanju EFL Kupa, pošto je u prvom kolu na domaćem terenu savladan Tranmere sa 2:0.
Inače, Flitvud se trenutno takmiči u trećoj ligi i poput Vigana se nalazi na mestu koje nažalost naredne sezone znači selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa odigrala jedan jako loš meč na svom terenu protiv Vajkomba, koji je gostujuća ekipa rešila u svoju korist rezultatom 1:4.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da nam ovaj duel donese dosta pogodaka, ali vam pre toga ipak preporučujemo da se fokusirate na jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.