Utorak, 10/10 - Košarka, Međunarodni, Eurocup
10/10Lietkabelis vs Aris BC1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
09/10/2023 22:39
U okviru drugog kola grupe B Evrokupa, ekipa Lietkabelisa će ugostiti ekipu Arisa. Meč je na programu u utorak od 18 časova.
Lietkabelis

Ekipa Lietkabelisa je novu sezonu započela veoma dobro, pošto su u domaćem prvenstvu Litvanije nakon 4 odigrana meča upisali 3 pobjede i 1 poraz i to od ekipe Neptunasa.  U uvodnom kolu Evrokupa prošle sedmice, upisali su prvi poraz u okviru Evrokupa, pošto su poraženi u Podgorici od ekipe Budućnost (76:65). Vodio je Lietkabelis na poluvremenu sa 8 razlike ali su u drugom dijelu meča potpuno pali i tako upisali prvi poraz. Poznato da ova ekipa ima veoma jak domaći teren na kom veoma rijetko gube utakmice.

Aris

Grčka ekipa je do sada odigrala samo dvije zvanične utakmice i na obje su poraženi, a protivnici su bili veoma kvalitetni. Prvo su u okviru prvog kola Evrokupa na domaćem terenu poraženi od Gran Kanarije rezultatom 66:82, da bi potom za vikend upisali prvi poraz i u okviru domaćem šampionata pošto su poraženi od Olimpijakosa 72:81, iako su u tom meču pružili zaista solidan otpor. Neće im biti nimalo lako u Litvaniji, a ukoliko ponove igru kao protiv Olimpijakosa, sve je moguće.

Prijedlog

Lietkabelis je favorit u ovom meču, kako zbog jačeg rostera, tako i zbog domaćeg terena na kom veoma teško gubi. Naš prijedlog je prema tome jedinica po kvoti 1.54 u CircusBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.