Utorak, 10/10 - Košarka, Međunarodni, Eurocup
10/10Hamburg Towers vs London Lions1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
09/10/2023 23:04
U okviru drugog kola grupe A Evrokupa, ekipa Hamburga će ugostiti ekipu Londona. Meč je na programu u utorak od 19 časova i 30 minuta.
Hamburg

Domaći tim je u okviru nacionalnog šampionata do sada odigrao već 3 utakmice, a trenutno su na bilansu od 2 poraza i jedne pobjede koju su zabilježili u prvom kolu protiv ekipe Ludvizburga (79:87). Za vikend su poraženi od Bajerna u veoma neizvjesnoj utakmici koja je na kraju završena rezultatom 90:79. U prvom kolu Evrokupa su poraženi u gostima od ekipe Prometeja rezultatom 97:77, pa će u ovoj utakmici sigurno dati sve od sebe da upišu prvu pobjedu u Evropi.

London

Ekipa Londona je do sada u domaćem prvenstvu odigrala čak 6 mečeva i na svih 6 je slavila, pa su tako trenutno vodeći tim na tabeli. U uvodnom kolu nove sezone Evrokupa su savladali ekipu Venecije na domaćem terenu pred nešto više u 1000 navijača. Rezultat je na kraju bio 76:69. Ove dvije ekipe su se i prošle sezone sastale u okviru grupne faze a zanimljivo je da je London oba puta ubjedljivo slavio.

Prijedlog

Iako se Hamburg do sada nije snalazio u mečevima sa Londonom, mišljenja smo da je konačno došlo vrijeme da se trgnu i zabilježe prvu pobjedu u grupi. Naš prijedlog je prema tome jedinica po kvoti 1.87 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.