Sreda, 11/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
11/10ABC vs Mirassol1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
10/10/2023 00:41
Brazilska Serija B polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između ABC-a i Mirasola. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
ABC

Nažalost, kako sada stvari stoje, sva je prilika da ćemo ABC naredne sezone ponovo gledati u trećem po kvalitetu rangu brazilskog fudbala.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo dvadeset osvojenih bodova, što je trenutno za čak trinaest boda manje u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je ABC odigrao solidan meč na gostovanju kod Šapekoensea, u kom nije bilo pobednika, ali ni pogodaka, dok je pre toga ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Ponte Prete kada je bilo 2:0.

Mirasol

Mirasol nije najbolje startovao u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije B, međutim, kako je vreme prolazilo tako je i ova ekipa polako ali sigurno pružala sve bolje partije, pa se u ovom trenutku ovaj tim nalazi na osmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Gvarani, a poznato je da to četvrto mesto na kraju prvenstva donosi direktan plasman u Seriju A.
Na pet poslednjih mečeva Mirasol je ostvario čak četiri trijumfa uz jedan poraz, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Londrine, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Mišljenja smo da domaćinu treba pravo malo čudo kako bi opstao u društvu najboljih, dok Mirasol u poslednje vreme igra fenomenalno i neće biti iznenađenje ukoliko ova ekipa slavi i na gostovanju kod "fenjeraša" pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbe pripremila sjajnu kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.