Sreda, 11/10 - Fudbal, Francuska, National
11/10Marignane vs Nim1X2tip: X
7 / 10 Ulog
10/10/2023 12:40
Gosti su samo jednom izgubili do sada i blagi su favoriti i u ovom meču francuske Nacionalne lige. Utakmica je na programu u sredu u 21 čas.
Marinjan

Domaći tim je u zoni ispadanja, ali to nije čudo jer čak šest poslednjeplasiranih ekipa će ispati iz francuske treće lige na kraju šampionata. Velika borba vodiće se, kako za dva prva mesta koja vode u Ligu 2, tako i za izbegavanje poslednjih šest pozicija. Svaki meč, zbog svega toga, biće bukvalno kvalifikacioni i imaće ogroman značaj. Posle 9 odigranih kola ekipa Marinjana nalazi se na 13. mestu sa 9 osvojenih bodova. Takav učinak imaju još četiri ekipe, što samo potvrđuje izjednačenost velikog broja timova. Prošle sezone ova ekipa je trijumfovala u C grupi četvrte lige i plasirala se u viši rang. Period prilagođavanja je završen i treba očekivati njihove bolje rezultate u nastavku prvenstva. Nagoveštaj su dve prethodne utakmice, prvo su pobedili poslednji Epinal, a u subotu su uzeli bod u Dižonu.

Nim

Gosti su ostvarili trijumf prošlog vikenda protiv favozirovanog Niora. I Nim i Nior su prethodnu sezonu igrali u drugoj ligi, pa ta pobeda i nije neko veliko iznenađenje, ali jeste zbog činjenice da je Nior imao četiri vezana trijumfa pre tog meča. Sada je Nim na 6. mestu, polako se približava vrhu, a imaju samo jedan poraz u prvih 9 kola, što je uspelo samo još vodećem Red Staru i Ruanu. Nim ima veliki broj nerešenih igara, čak pet puta su do sada remizirali, pa tu treba tražiti razloge nešto slabijeg plasmana. Na poslednjem gostovanju su pobedili Šole, pa su blagi favoriti i u duelu sa Marinjanom, u prvom zvaničnom meču između ova dva tima.

Predlog

Prošle sezone je Marinjan bio u četvrtoj, a Nim u drugoj ligi. Sada su u istom rangu i svakako da je iskustvo na strani gostiju. Marinjan je bez primljenog gola na prethodna dva meča u prvenstvu i odbrana je njihov veliki adut pred dolazak Nima. Nekako nam se čini da bi oba tima bila zadovoljna remijem, pa predlažemo x sa koeficijentom koji u kladionici Mozzartbet iznosi 2.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.