Sreda, 11/10 - Fudbal, Francuska, National
11/10Cholet vs Orléans1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
10/10/2023 18:04
U vanrednom kolu francuske Nacionalne lige sastaju se dva tima sa samog dna tabele. Šole dočekuje Orlean u sredu od 21 čas.
Šole

Vrlo loš početak sezone za ekipu Šolea. Posle 9 odigranih utakmica nalaze se tek na 16. mestu sa 9 bodova na kontu. Treba reći da isti broj bodova ima još četiri ekipe ispred njih, pa da imaju bolju gol razliku mogli su da budu, recimo, na 11. poziciji. Šole u pet prethodnih kola ima čak četiri poraza i samo jedan trijumf. Do njega su stigli u duelu sa Dižonom i to u gostima. S obzirom da iz lige ispada čak šest timova, čini nam se da će se Šole u potpunosti posvetiti misiji opstanka. Prošlu su sezonu završili u sredini tabele, na 8. mestu, ali su samo 4 boda bili udaljeni od prvog tima ispod crte. U aktuelnoj sezon i su pet puta već igrali na svom terenu, dobili su dva dula, a tri puta su poraženi.

Orlean

Tim iz grada čuvenom po Jovanki Orleanki je u velikim problemima posle ispadanja iz Lige 2. Prošle sezone su bili tek 10. opstanak su izborili na jedvite jade, a sva je prilika da im i ove godine sledi bitka za status. Od povrtka u drugu ligu, bar u dogledno vreme, nema ništa, a prvi cilj za tim Orleana biće da umaknu sa dna tabele. Trenutno je iza njih samo tim Epinala, jedini koji je bez pobede, dok je Orlean, sa 8 bodova na kontu, na pretposlednjem mestu. Ipak, ispred njih je pet timova sa samo bodom više i jedna i dve vezane pobede značajno bi promenile sliku. Orlean je prošlog vikenda minimalnim rezultatom slavio pobedu nad Nansijem, što im je bio prvi trijumf nakon pobede u prvom kolu nove sezone. Između dve pobede smestilo se šest utakmica bez uspeha.

Predlog

Orlean ima bod manje od Šolea ali i meč manje odigran. Tek trebaju da igraju duel protiv Sošoa koji je odložen posle izbacivanja ovog tima iz Lige 2. U prethodnoj sezoni Orlean je bio uspešniji od Šolea u međusobnim duelima, slavio je na svom stadionu i osvojio bod na strani. Nekako nam se čini da će domaći teren presuditi i predlažemo jedinicu na Šole. Za pobedu domačina kvota je 2.55 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.