Četvrtak, 12/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
12/10Vila Nova vs Botafogo SP1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/10/2023 00:31
Brazilska Serija B polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vilja Nove i Botafoga. Početak meča između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Vilja Nova

Vilja Nova igra promenljivo u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije B, a utisak je da ova ekipa još uvek nije rekla poslednje zbogom ni kada je u pitanju borba za plasman u najkvalietniji rang brazilskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se Vilja Nova nalazi na desetom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na čevrtoplasirani Gvarani, a ako pobedi na ovom susretu ova ekipa će prići tom četvrtom mestu koje je poslednje koje vodi u elitu na samo tri boda zaostatka.
Inače, u prošlom kolu je Vilja Nova remizirala na gostovanju kod upravo Gvaranija, kada je bilo 1:1.

Botafogo

Botafogo se trenutno nalazi na dvanaestoj poziciji na tabeli, i utisak je da ovu ekipu do kraja očekuje nekoliko mirnih mečeva, pošto Botafogo ima deset bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, a isto tako, ovaj tim je predaleko da bi se uključio u borbu za plasman u Seriju A.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je Botafogo poražen na domaćem terenu od Avaija, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Poznato je koliko u južnoameričkom fudbalu znači prednost domaćeg terena, a na sve to ne treba zaboraviti i da Botafogo ima dosta problema ove sezone na strani, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.