Petak, 13/10 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
13/10Argentina vs ParagvajPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
11/10/2023 00:47
Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano za tri godine polako ali sigurno se nastavljaju u Južnoj Americi, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Argentine i Paragvaja. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Argentina

Argentina je konačno prošle godine uspela da osvoji Mundijal, i sigurno je da se plasman ove selekcije na novo Svetsko prvenstvo neće niti jedne sekunde dovesti u pitanje.
Lionel Mesi i drugari blistaju na startu kvalifikacija, pošto je aktuelni šampion sveta na dva odigrana susreta ostvario isto toliko trijumfa.
U prvom kolu je Argentina bila bolja od Ekvadora na svom terenu sa 1:0, da bi u drugom kolu izabranici selektora Skalonija slavili na gostovanju kod Bolivije, kada je bilo 0:3.

Paragvaj

Paragvaj već dosta dugo ne uspeva da dođe do plasmana na najveću svetsku fudbalsku smotru, a poslednji Mundijal na kom je ova reprezentacija učestvovala bio je onaj u Južnoj Africi, kada je ova selekcija mimo svih očekivanja dogurala do četvrtfinala.
U prva dva kola kvalifikacija za predstojeći Mundijal, Paragvaj još uvek ne zna za trijumf.
U prvom kolu je ova selekcija remizirala na svom terenu protiv Perua kada nije bilo pogodaka, dok je u prošlom kolu Paragvaj doživeo poraz na gostovanju kod Venecuele (1:0).

Naš predlog

Mišljenja smo da Argentina zaista neće imati težak posao i za očekivati je da aktuelni šampion sveta od prvog minuta krene ofanzivno ka golu Paragvaja, zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.