Petak, 13/10 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
13/10Brazil vs VenecuelaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
11/10/2023 00:55
U Južnoj Americi se uveliko igraju kvalifikacije za predstojeći Mundijal, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Brazila i Venecuele. Duel između ove dve selekcije je na programu od 02:30h.
Brazil

Ponovo se Brazilci nisu proslavili na Svetskom prvenstvu, pošto su u četvrtfinalu eliminisani od Hrvata, koji su kasnije stigli do trećeg mesta na trurniru.
Naravno, plasman na Mundijal se ni ovog puta ne bi smeo dovesti u pitanje, a ako se po jutru dan poznaje deluje da će Nejmar i drugari u rekordnom roku obezbediti plasman na najveću smotru fudbala.
Nakon prva dva kola Karioke se nalaze na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih šest osvojenih bodova, i to pošto je u prvom kolu savladana Bolivija sa 5:1, a u drugom je pobeđen Peru na gostovanju sa 0:1.

Venecuela

Venecuela se do sada nijednom nije plasirala na Svetsko prvenstvo, a treba naravno biti realan pa reći da su i ovog puta male šanse da se tako nešto dogodi.
U ovom trenutku se ova selekcija nalazi na petom mestu na tabeli uz tri osvojena boda, što je za svaku pohvalu.
U prvom kolu je Venecuela poražena na teškom gostovanju kod Kolumbije kada je bilo 1:0, da bi već u drugom kolu ova simpatična reprezentacija odigrala jedan sjajan meč na svom stadionu i savladala selekciju Paragvaja sa 1:0, i to nakon gola Rondona u trećem minutu sudijske nadoknade.

Naš predlog

Brazil je svakako veliki favorit na ovom duelu koji će nam po našem mišljenju doneti i pregršt golova pošto će Venecuela izaći sa namerom da se nadigrava sa jednom od najkvalitetnijih selekcija na svetu, pa je topla preporuka igra 4+ uz kvotu 2.37 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.