Subota, 14/10 - Fudbal, Argentina, Kup Argentine
14/10Urakan vs Estudijantes1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/10/2023 12:02
U petak je na programu četvrtfinale argentinskog Kupa u kom će Urakan na svom terenu dočekati Estudijantes. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 22h.
Urakan

Fudbaleri Urakana igraju jako dobro u ovogodišnjem izdanju argentinskog Liga Kupa, a to nam najbolje potvrđuje i trenutno treće mesto na tabeli grupe A, uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani River Plejt.
Poznato je da će na kraju regularnog toka četiri najbolje ekipe iz obe grupe obezbediti plasman u četvrtfinale, i kako sada stvari stoje Urakan je na pravom putu da to i ostvari.
Velike ambicije ova ekipa ima i argentinskom Kupu gde će u petak ugostiti neugodni Estudijantes.

Estudijantes

Estudijantesu je zamalo izmakao plasman u Kopa Libertadores, pošto je ova ekipa prvenstvo završila na petom mestu na tabeli, ruku na srce uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Lanus.
Priliku za popravni ovaj klub ima u argentinskom Liga Kupu, međutim, u ovom trenutku se argentinski velikan nalazi na dvanaestom mestu na tabeli grupe B uz samo šest osvojenih bodova, što je zaista premalo.
U prošlom kolu su crveno-beli poražen na svom terenu od Godoj Kruza, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Urakan nastaviti sa sjajnim partijama u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa i da će slaviti i na ovom susretu protiv Estudijantesa, a u prilog tome ide i činjenica da je Urakan do sada odigrao četiri meča na svom terenu i ostvario isto toliko trijumfa, pa toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.