Subota, 14/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
14/10Criciúma vs Šapekoense1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/10/2023 13:19
Brazilska Serija B polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kricijume i Šapekoensea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Kricijuma

Fudbaleri Kricijume su još uvek u igri za jedno od prva četiri mesta koje na kraju sezone donosi plasman u Seriju A.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Gvarani, a podsećamo vas da je ta četvrta pozicija ujedno i poslednja koja donosi plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
U prošlom kolu je Kricijuma slavila na svom terenu protiv Vitorije, kada je bilo 1:0.

Šapekoense

Šapekoense će se kako sada stvari stoje možda i do poslednjeg kola grčevito boriti za opstanak.
Nekadašnji prvoligaš i osvajač Kopa Sudamerikane se trenutno nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva znači selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je tim koji je široj javnosti postao poznat nakon one stravične avionske nesreće remizirao na svom terenu protiv ABC-a, a taj duel je mimo svih očekivanja završen bez pogodaka.

Naš predlog

Evidentno je da gostima gori pod nogama i da su im bodovi preko potrebni, međutim, Kricijuma u poslednje vreme igra nestvarno dobro na domaćem terenu što je i glavni razlog zašto vam ovde savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.