Četvrtak, 12/10 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
12/10Albanija vs ČeškaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
11/10/2023 16:39
U okviru 7. kola kvalifikacija za Euro koji je na programu naredne godine, Albanija će dočekati selekciju Češke. Meč je na programu u četvrtak od 20 časova i 45 minuta.
Albanija

Selekcija koja je iznenađujuće na prvom mjestu na tabeli grupe E. Prvi i jedini poraz su zabilježili u prvom kolu protiv reprezentacije Poljske.  U poslednje četiri kvalifikacione utakmice su upisali čak 3 poraza i samo jedan remi. Pobjeđivali su Moldaviju, Farska Ostrva i Poljsku, dok su sa selekcijom Češke odigrali neriješeno u Pragu. Ova utakmica će biti direktan okršaj ove dvije reprezentacije za prvo mjesto u grupi, pa će selekciji Albanije biti veoma bitno da ne izgubi ovaj meč.

Češka

Reprezentacija koja ima utakmicu manje u odnosu na svog protivnika i koja do sada jedina u grupi ne zna za poraz. U četiri odigrane utakmice su upisali po 2 pobjede i 2 remija. Slavili su protiv reprezentacije Farskih Ostrva i Poljske, dok su neriješeno igrali sa Albanijom i Moldavijom. U prošlom meču, koji je igran u Pragu, su bili znatno bolji rival od Albanije a gol su primili iz jedinog šuta protivnika. I za njih je ovo veoma značajan meč pa smo mišljenja da nas ovde očekuje jedna veoma tvrda utakmica.

Prijedlog

Značaj utakmice i stil igre ove dvije reprezentacije nam nagovještavaju jednu tvrdu utakmicu, pa vam prema tome predlažemo igru 0-2 po kvoti 1.56 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.