Petak, 13/10 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
13/10Estonija vs AzerbejdžanDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
11/10/2023 22:59
U okviru 7. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine u Njemačkoj, reprezentacija Estonije će dočekati Azerbejdžan. Meč je na programu od 18 časova.
Estonija

Reprezentacija Estonije već godinama slovi za jednu od najslabijih u Evropi, pa su tako u sklopi svim kvalifikacija redovno topovsko meso i ekipa protiv koje svi unaprijed upišu 3 boda. U dosadašnjem toku kvalifikacija osvojili su samo jedan bod i to upravo na gostovanju protiv selekcije Azerbejdžana. U ovoj grupi su primili ukupno 14 golova, što je najviše od svih selekcija, a u poslednjem meču su poraženi od Belgije sa ubjedljivih 5:0.  Ovu utakmicu će odigrati na Le Koku Areni u Talinu koja prima nešto više od 14 hiljada ljudi.

Azerbejdžan

Reprezentacija koja je nakada bila veoma nezgodna na domaćem terenu i protiv koje su se sve reprezentacije propisno morale namučiti kako bi osvojili bodove. Ove kvalifikacije su započeli veoma loše, pošto su u uvodna dva kola poraženi od Austrije i Švedske, a u tim mečevima su primili čak 9 golova, a postigli samo jedan. Svoj jedini bod su osvojili u meču protiv Estonije i to na domaćem terenu, što je svakako kiks, ako uzmemo u obzir da Azerbejdžan ima znatno bolji tim. Nakon tog meča poraženi su na domaćem terenu i od selekcije Belgije, rezultatom 0:1.

Prijedlog

Iako Estonija igra na domaćem terenu mišljenja smo da Azerbejdžan ima kvalitetniji tim i da u ovom meču mogu makar do boda. Prema tome predlažemo igru X2 po kvoti 1.60 u CircusBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.