Petak, 13/10 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
13/10Island vs LuksemburgDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
11/10/2023 23:08
Island će u okviru 7. kola kvalifikacija dočekati reprezentaciju Luksemburga. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Island

Nije Island više ona selekcija koja je pravila čuda je prethodnim velikim takmičenjima. Došlo je do smjene generacija i ova selekcija više nije toliki bauk. U ovim kvalifikacijama su zabilježili samo 2 pobjede i čak 4 poraza, pa već sada imaju veoma male šanse da se plasiraju na predstojeći Euro. Prve bodove su osvojili protiv slabašnog Lihtenštajna kom su dali 7 golova, dok su poslednje bodove osvojili u prethodnom kolu kada su na domaćem terenu savladali selekciju Bosne i Hercegovine rezultatom 1:0. Sa 6 osvojenih bodova se nalaze na 5. mjestu grupe J, sa 7 bodova manje od drugoplasirane Slovačke.

Luksemburg

Moglo bi se reći da je Luksemburg najprijatnije iznenađenje ove grupe. Nakon 6 odigranih utakmica nalaze se na 3. mjestu tabele sa 10 osvojenih bodova, uz zabilježene 3 pobjede, 2 poraza i jednog remija. Pobjeda protiv Bosne i Hercegovine na gostujućem terenu im je dala nadu da mogu do tog drugog mjesta i direktnog plasmana na Euro, njihovog prvog istorijskog. Međutim u poslednjem kolu su deklasirani od strane Portugala sa čak 9 golova u mreži, pa su trenutno uz Lihtenštajn tim koji je primio najviše golova u ovoj grupi (16), iako su na visokom trećem mjestu na tabeli.

Naš prijedlog

Iako je Island favorit u ovom meču, mišljenja smo da su i sami igrači Islanda svjesni da i pored pobjede u ovom meču teško mogu do drugog mjesta, dok je Luksemburg u nešto boljoj situaciji i pobjeda u ovom meču bi mu mnogo značila. Prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.95 u CircusBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.