Nedelja, 15/10 - Fudbal, SAD, MLS
15/10Dalas vs Kolorado Rapids1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/10/2023 00:48
MLS polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu regularnog dela, pa je ostalo da vidimo koji će timovi obezbediti plasman u doigravanje. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Dalasa i Kolorada, koji je zakazan za 02:30h.
Dalas

Dalas drži sve u svojim rukama kada je u pitanju plasman u doigravanje, tačnije, ukoliko pobedi na ovom susretu protiv Kolorada, koji nema takmičarskih motiva, ova ekipa će doći do plasmana u plej-of.
U ovom trenutku se Dalas nalazi na devetom mestu na tabeli konferencije, što je ujedno i poslednja pozicija koja na kraju regularnog dela donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je Dalas na svom stadionu samo remizirao protiv San Hozea, kada je bilo 1:1.

Kolorado

Nažalost, Kolorado više nema takmičarskih motiva, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli zapadne konferencije, i sigurno je da je ovo sezona koju će svi u klubu želeti što pre da zaborave.
Na 32 odigrana susreta "fenjeraš" je ostvario samo pet trijumfa, jedanaest remija ali i čak šesnaest poraza, što je zaista previše.
U poslednje vreme Kolorado igra promenljivo, a u prošlom kolu je ova ekipa doživela ubedljiv poraz na gostovanju kod Hjustona kada je bilo 5:1.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, ukoliko Dalas pobedi na ovom meču, ova ekipa će i definitivno obezbediti plasman u doigravanje, a mišljenja smo da će se to i desiti, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.